Підтримка +38 067 362-05-42
Приєднатися
Разом відновлюємо ресторанну галузь

5 травня Національна Ресторанна Асоціація України провела відкритий онлайн «круглий стіл» на тему: «Пошук шляхів відновлення ресторанної галузі після війни», в якому взяли участь власники ресторанів та їхні керуючі з Києва, Харкова, Чернігова та Тернополя.

Спікерами заходу стали: Владлен Сисун, координатор програм з розвитку бізнес об'єднань ПРООН та Мар’яна Олеськів, голова Держагентства з розвитку туризму України.

Владлен Сисун розповів, як ПРООН співпрацює з регіональними та галузевими бізнес-об’єднанням з метою переформатування їхньої діяльності в умовах воєнного стану. Доводиться переносити бізнеси, заново шукати постачальників, ринки збуту, вибудовувати нові логістичні моделі. Запропонував членам НРАУ долучатися до роботи Продуктового ХАБУ.

Мар’яна Олеськів розповіла про стан справ у галуззі гостинності. Україна викликає надзвичайний інтерес у всіх сферах, тому слід привертати увагу до української кухні за кордоном.

Учасники «круглого столу» мали можливість поставити питання до спікерів, поділитися власним досвідом та розповісти про те, що їх турбує.

Всі погодились, що треба створювати суто українську гастрономічну річ або навіть скласти перелік українських страв, які можна запропонувати в меню ресторанів закордоном.

НРАУ запропонувала рестораторам провести Форсайт-сесію, яка буде поєднувати стратегічне планування та футурологію.

Сподіваємося, що всі учасники «круглого столу» знайшли відповіді на свої питання, наскільки це можливо в реаліях невизначеності нашого часу. Й надалі продовжуємо дискусію, допомагаємо й підтримуємо одне одного!

Хто може бути учасником НРАУ

  • Ваш бізнес пов'язаний з індустрією гостинності України
  • Ви готові розвиватися у колаборації з нами для підвищення ефективності свого бізнесу та розвитку ресторанної індустрії
  • Ви розділяєте наші цінності та ідеї та готові активно працювати для їх реалізації
Рестораторам Партнерам Асоціаціям