Підтримка +38 067 362-05-42
Приєднатися
Наше КОРІННЯ як символ згуртованості

Шановні ресторатори! 24 квітня співзасновники НРАУ Тарас Ковальчук та Ольга Насонова взяли участь у головній події року для кухарів, рестораторів та усіх, хто цікавиться гастрономією – Ukrainian Gastro Show 2023 у Києві. НРАУ дуже вдячна Hoteliero за можливість бути партнером цієї події.

Темою цьогорічного заходу обрали «ROOTS. СИЛА УКРАЇНСЬКОЇ ЄДНОСТІ» - наше КОРІННЯ як символ згуртованості, непохитності та взаємної підтримки нашого народу та індустрії. Розповіли про кулінарну історію України, національну кухню, її традиції, поговорили про гастрономічне майбутнє України. Захід вкотре підтвердив: у нас надзвичайно талановиті шеф-кухарі та ресторатори, які прагнуть розвиватися та просувати українську кухню у всьому світі.
Завдяки таким заходам українська кухня має бути в тренді, а ресторанна культура повернеться до локальної кухні та локальних продуктів, що дозволить певною мірою відійти від імпорту та скоротити видатки, адже, як з’ясувалось під час шоу, ми маємо унікальну сировинну базу.
Ukrainian Gastro Show 2023 – неймовірний захід, який об’єднав кращих із кращих у сфері ресторанних технологій, дозволив надихнутися традиціями та інноваціями й разом наближати Перемогу. Готуймо зі змістом!

Хто може бути учасником НРАУ

  • Ваш бізнес пов'язаний з індустрією гостинності України
  • Ви готові розвиватися у колаборації з нами для підвищення ефективності свого бізнесу та розвитку ресторанної індустрії
  • Ви розділяєте наші цінності та ідеї та готові активно працювати для їх реалізації
Рестораторам Партнерам Асоціаціям