Підтримка +38 067 362-05-42
Приєднатися
НРАУ приєдналась до Коаліції бізнес-спільнот за модернізацію України

Засновники Коаліції CEO Club Ukraine, бізнес-спільнота Board, Спілка українських підприємців та Торгово-промислова палата України закликали українських підприємців об’єднуватися та підписали Меморандум, який містить ключові принципи післявоєнної економічної політики.

До Коаліції вже приєдналися понад 70 громадських об'єднань різного рівня.
Відбудова та відродження української економіки неможливі на традиційних основах в цілому невільної економіки (130 місце у світовому рейтингу економічної свободи). Для цього потрібна масштабна дерегуляція, інвестиції, великі трудові ресурси та надзвичайна підприємницька активність.
Оскільки реалізація політики відновлення української економіки буде робитися руками українських підприємців та значною мірою коштом українських підприємців, тож саме вони мають право та обов'язок брати участь у визначенні пріоритетів та розробці й втіленні економічних політик разом з Українською державою та міжнародними організаціями.
Засновники Коаліції вважають, що ухвалення рішень щодо пріоритетів економічного розвитку та економічних політик без участі українського бізнесу призведе до низької якості таких рішень, а отже – до втрати історичного шансу на економічний стрибок.
Тому всі, хто долучився до Коаліції беруть на себе зобов’язання щодо просування, адвокації та втілення вищезазначених принципів через низку спільно створених механізмів, включаючи співпрацю з усіма політичними силами та міжнародними організаціями та пряме звернення до українського народу.
Засновники Коаліції вимагають включення своїх представників до розробки планів відновлення та розвитку економіки України та до інституцій, які будуть створені для їх втілення. Готові надати всю можливу інтелектуальну, фінансову та іншу необхідну допомогу для модернізації української економіки та суспільства заради втілення принципів підписаного Меморандуму та реалізації історичного шансу нашої країни.

Хто може бути учасником НРАУ

  • Ваш бізнес пов'язаний з індустрією гостинності України
  • Ви готові розвиватися у колаборації з нами для підвищення ефективності свого бізнесу та розвитку ресторанної індустрії
  • Ви розділяєте наші цінності та ідеї та готові активно працювати для їх реалізації
Рестораторам Партнерам Асоціаціям