Підтримка +38 067 362-05-42
Приєднатися
Український продукт для рестораторів потрапив до світового рейтингу foodtech-стартапів

Британський сайт Techround опублікував рейтинг найцікавіших стартапів у галузі foodtech. До списку потрапила система управління ресторанами ORTY, створена українцями.

ORTY — єдина система управління рестораном з онлайн-замовленнями. Система збирає в одному місці керування POS, командою, замовленнями на виніс, мобільними замовленнями, маркетингом та іншими процесами. Також ORTY дозволяє контролювати повернення коштів, анулювання товару або замовлення, прострочені замовлення чи замовлення із негативними відгуками.
Одним із перших клієнтів компанії став проєкт The Social Kitchen, який фінансує уряд Сінгапуру. Також послугами ORTY користуються ще кілька компаній із Сінгапуру. Малайзії та України.
Ідея продукту належить Михайлу Попчуку. Другим партнером проєкту є Радомир Новкович із компанії Saldo Apps, що належить Netpeak Group. У 2021 році ORTY та Saldo злилися і продукт теж став частиною Netpeak Group.
Крім українців у рейтингу Techround ще 18 компаній: Food Rocket, Raw Wine, SimpleFoods, ShelfNow, ByFood.com, The Food Incubator, Bbot, Outcast Foods, Hooray Foods, Plenty, Aleph Farms, Mitte, Jack & Bry, Slerp, Ni Kuleana, FoodDocs та Crisp.

Хто може бути учасником НРАУ

  • Ваш бізнес пов'язаний з індустрією гостинності України
  • Ви готові розвиватися у колаборації з нами для підвищення ефективності свого бізнесу та розвитку ресторанної індустрії
  • Ви розділяєте наші цінності та ідеї та готові активно працювати для їх реалізації
Рестораторам Партнерам Асоціаціям