Підтримка +38 067 362-05-42
Приєднатися
Ukrainian Gastro Show 2023

Шановні ресторатори!

НРАУ продовжує співпрацю із Hoteliero . І ми з радістю запрошуємо вас на перший великий офлайн захід - Ukrainian Gastro Show 2023 - подію для кухарів, рестораторів та тих, хто цікавиться гастрономією.
«ROOTS. СИЛА УКРАЇНСЬКОЇ ЄДНОСТІ» — концепт року Ukrainian Gastro Show 2023! Ми обрали цей девіз заходу, як символ згуртованості, сили, непохитності та взаємної підтримки нашого народу та нашої індустрії. Наше українське коріння - це те, що нас об'єднує, живить і дає сили у боротьбі та розвитку.
Ми хочемо звернути увагу кухарів, рестораторів та світову громадськість на гастрономічне коріння нашої країни – нашу унікальну продуктову спадщину, багатогранну історію та наше успішне майбутнє з чудовими кулінарними талантами.
На Ukrainian Gastro Show ми торкнемося теми досліджень забутих українських продуктів та злаків, вивчимо способи консервації продуктів, обговоримо роботу із заготовками та закусками-конструкторами, пропрацюємо ідеї меню для кухні відкритого вогню, вивчимо новинки обладнання, зробимо акцент на тенденції та існуючі виклики ресторанів у воєнний час.
Дата - 24 квітня 
Місце - КВЦ «Парковий» ( Паркова дорога, 16a, Київ )
Квитки та деталі  - на сайті https://gastro.show 
або за телефоном +380 93 522 72 85

Хто може бути учасником НРАУ

  • Ваш бізнес пов'язаний з індустрією гостинності України
  • Ви готові розвиватися у колаборації з нами для підвищення ефективності свого бізнесу та розвитку ресторанної індустрії
  • Ви розділяєте наші цінності та ідеї та готові активно працювати для їх реалізації
Рестораторам Партнерам Асоціаціям